Udruga Ždralice Daruvar

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Udruge Ždralice Daruvar

Započele su online radionice sviranja flaute

Dana 01. travnja 2023. godine započele su online radionice sviranja flaute za mlade do 25 godina u sklopu projekta CoolturaONica. Ukupno će biti 8 online radionica u trajanju 60 minuta svaka .

Voditeljica online radionica je Dijana Bistrović. Naša Daruvarčanka sa zagrebačkom adresom, koja je ovdje u Daruvaru završila osnovnoškolsko i srednjoškolsko opće i glazbeno obrazovanje, a zatim i studij flaute na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Zamolili smo je da nam kaže par riječi o sebi:

Oduvijek sam zaljubljena u pedagoški rad te sam šest godina provela u radu s djecom u nekoliko državnih i privatnih škola. Od 2019 sam zaposlena na mjestu I. flaute u Zagrebačkoj filharmoniji. Često nastupam kao članica Zagrebačkog ansambla flauta i kao solistica. I dalje se privatno bavim pedagoškim radom, a svoje znanje proširujem u školi tjelesno orjentirane psihoterapije, gdje učim nove vještine i pristupe koje spajam sa svojim glazbenim i pedagoškim svijetom.

Za mene je glazba jedan od najljepših alata za izražavanje svačijeg unutarnjeg svijeta i veseli me dijeliti dalje svoju ljubav, inspiraciju i iskustvo.

I mi se veselimo što kroz projekt mladima sa našeg područja dajemo mogućnost da nauče nešto novo i unaprijede svoje znanje muziciranja.

Podijeli
Skip to content