Udruga Ždralice Daruvar

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Udruge Ždralice Daruvar

Online radionice društvenog plesa

U sklopu projekta CoolturaONica koji ima za cilj mlade do 25 godina s daruvarskog područja i Bjelovarsko bilogorske županije uključiti u kulturno umjetničke aktivnosti, započele su online radionice društvenog plesa.

Online radionice vodi Petra Jeričević, plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja. Mnogima je poznata kao pobjednica showa “Ples sa zvijezdama” 2013. godine kada je plesala sa glumcem Mislavom Čavajdom.

U online radionice koje su započele 05.02.2023. godine uključilo se 11 sudionika, tj.sudionica.

Izgleda da na našem području volju i želju za plesom pokazuju samo djevojčice i djevojke.

Biti će ukupno 8 online radionica u trajanju 60 minuta svaka.

Kroz ove radionice sudionice su već prošle kroz teoretsku podjelu plesova na standardne i latinoameričke i onda su učile korake engleskog i bečkog valcera, cha cha cha, paso doble, osnove sambe i tanga. Kod svakog pojedinog plesa uče osnovni korak, pravilno držanje ruku i ispravnu posturu tijela i stopala. Ma kako ovo zvučalo nekada i naporno sudionice stvarno uživaju, a i Petra se trudi da im prenese ljubav za plesom i da ih nauči nečemu novom.

Podijeli
Skip to content