Udruga Ždralice Daruvar

Izvrsna zabava na Uskršnjem lovu na jaja

Na Uskrsni ponedjeljak, 10 prijavljenih timova izvrsno se zabavilo na Uskršnjem lovu na jaja! Ekipe su jurcale po centru i parkovima Daruvara, rješavajući zagonetke i kreativne foto zadatke.

Uskršnji lov je organiziran u sklopu projekta POD DARUVARSKIM SUNCEM, kojeg Ždralice provode kroz cijelu 2021. godinu. Ideja za projekt je došla od želje da svima zainteresiranima pružimo sigurnu zabavu na otvorenom, te da svim posjetiteljima, građanima i građankama našega grada pokažemo njegove ljepote.

Svi su sudionici dobili čokoladna jaja za uspješan završetak lova, a tri najbrža tima su osvojila i poklon paket: unikatne zlatne, srebrne i brončane Ginka cekere napunjene uskršnjim slatkišima!

Pitali smo i sudionike u lovu za njihova mišljenja, te su ovo imali za reći:

„Hvala organizatorima na zabavnim i kreativnim zadacima. Bilo je top!“ – Martina„


Bilo je savršeno…svaka čast na idejama, organizaciji i odličnim poučnim zagonetkama.“ – Sanela


„Bilo mi je super! Imao sam odličnu ekipu i lijepo sam se zabavio. Dolazim i sljedeći put!“ – Natan

Jako nam je stalo do sigurnosti sudionika lova, pa smo pri organizaciji lova iznimno pazili na poštivanje svih epidemioloških mjera. Lov se održavao na otvorenom prostoru, te je svaki tim dobio vlastito startno vrijeme. Na podjeli nagrada su sudjelovali samo pobjednički timovi, noseći maske u Društveno-kulturnom centru Daruvar.

Podijeli
Skip to content