Udruga Ždralice Daruvar

Uspješno održana izložba modnog dizajna     

         

Ove subote 27.3., uspješno je održana izložba modnog dizajna u organizaciji Udruge Ždralice Daruvar i Razvojne agencije Daruvar.

Na izložbi su predstavljene kolekcije modnih crteža, kreirane kao finalni rad dvomjesečnog treninga modnog dizajna. Čestitke našim Ždralicama i Ždralu koji su vrijedno pripremili svoje kolekcije, te velike čestitke dizajnerici Ani Boroš koja ih je na tome putu vodila!

Na izložbi su nazočni bili i gradonačelnik grada Daruvara Damir Lneniček, zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi, predsjednica Udruge Ždralice Daruvar Suzana Lipovac, te ravnateljica Razvojne agencije Daruvar Danica Cetin Pajer.

Osim izložbe, održala se i svečana podjela Potvrda za završenu edukaciju. Uz potvrde za završeni trening modnog dizajna, našim su Ždralicama uručene i Potvrde za završene radionica osnaživanja na tržištu rada, koje je vodila mentorica na projektu Ždralice pokreću Danica Cetin Pajer.

Trening i radionice održani su u sklopu projekta Ždralice pokreću, kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Iznimno smo ponosni na naših 12 sudionica u projektu, koje su se objeručke primile izazova edukacije i pokazale da su sposobne za velike stvari!

Podijeli
Skip to content