Udruga Ždralice Daruvar

NOVI PROIZVOD: MAJICE DUGIH RUKAVA

Naše vrijedne krojačice osmislile su i izradile novi proizvod: mekane majice dugih rukava sa presavijenim ovratnikom:

Majice su iznimno udobne i ugodne na koži, jer su izrađene od mekanog i rastezljivog mako materijala. Zbog svoje udobnosti, idealne su za odmaranje po kući, ali i za vježbanje! Naša Manda sparila ih je sa sportskim mekanim hlačama (isto proizvod Ždralica):

Zbog detalja presavijenog ovratnika, ove majice dodaju estetsku zanimljivost svakoj odjevnoj kombinaciji. Sparite ih sa formalnim parom hlača za idealnu poslovnu kombinaciju, ili pak sa jednostavnom suknjom za romantični spoj! Naša Aga sparila je crvenu verziju majice sa krakom suknjom sa prorezom (suknja je isto proizvod Ždralica):

Prva linija majica izrađena je u ružičastim i crvenim nijansama – savršeno za nadolazeće Valentinovo! Upravo su u izradi i majice raznih drugih boja, tako da se nađe po nešto za svakoga!

Majice su dostupne u veličinama S, M i L, a zbog svoje rastezljivosti prikladne su za razne tipove tijela. Veličinu možete odabrati na takav način da vam majica bude uska ili komotna:

Za sve narudžbe, javite nam se na e-mail adresu zdralice@gmail.com. Naša krojačnica nalazi se u Masarykovoj 46 u Daruvaru – za one koju nisu u blizini, dostavljamo i diljem Hrvatske!

Podijeli
Skip to content